Maatwerkschachten voor podoschoeisel – Podoschoeisel – Tilburg

Podoschoeisel

Header afbeelding

Zlippo Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

 

Cursus data

Userdagen:

  • Vrijdag 17 februari 2023
  • Donderdag 30 maart 2023
  • Vrijdag  21 april 2023

Zie hier  voor meer informatie over de userdagen en klik hier voor de beginnerscursussen.

Therapeutic Footwear

Zlippo  website

Freefeet website

Maatwerkschachten voor podoschoeisel

Indien een van de vele modellen van zlippo niet overeenkomen met de voetvorm dan is het mogelijk om een model aan te laten passen door de ontwerper van Zlippo zodat er een maatwerk schacht ontstaat.

U kunt een mail sturen met uw vraag en aangevuld met foto’s van de voet naar info@zlippo.nl

Deze vrouw van 38 jaar kan niet zonder schoenen kan lopen of douchen. Zij draagt normaal dichte orthopedisch schoenen maar kan nu ook haar voeten laten luchten en zelfs zwemmen met deze podosandaal.

An example of custom made podiatry footwear for a lady who isn’t able to walk or take a shower without shoes.
She normally wears closed orthopedic shoes but now her feet have fresh air and she can even swim wearing this therapeutic podiatric sandal.

Deze vrouw van 68 jaar heeft 59 jaar niet op open schoenen kunnen lopen ivm polio. Het podoschoeisel draagt zij zeer vaak en geeft een prettig comfort. De voetbedden van haar orthopedische schoenen zijn zelfs aangepast aan het concept en materiaalkeuze wat in het podoschoeisel is toegepast.

Deze mevrouw heeft een zeer bijzondere afwijking, een kreeftenvoet. Hierdoor was het voor haar niet mogelijk om Open schoeisel te vinden. Dankzij het maatwerk van Zlippo heeft zij nu toch een paar aangepaste sandalen.
Deze mevrouw heeft forse oedeem om haar enkels waardoor een confectie sandaal niet mogelijk is. Door de mogelijkheid die Zlippo biedt om een onpaar te bestellen heeft zij nu aangepaste podosandalen met een teenwreefmaat van 38 en de enkelmaat van 44.

Ook bij amputaties van een teen is het mogelijk om een podoslipper te make